E, SADA JE GOTOVO: Takuma Asano Partizanov do 2022!

Izvor: Mondo, 31.Jul.2019, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

E, SADA JE GOTOVO: Takuma Asano Partizanov do 2022!

Partizan doveo igrača Arsenala, saznaje MONDO. Ugovor na tri godine, a obeštećenje milion evra, u ratama na tri godine.

Foto: Instagram/Takuma Asano

Licitacija oko pojačanja Partizana potrajala je ovog leta.

Konačno, srpski osvajač Kupa uspeo je da završi drugi zvučni transfer.

Posle Umara Sadika, fudbaler "parnog valjka" postao je Takuma Asano.


On je prvi Japanac koji će igrati u Partizanu!

Pregovori >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sa Arsenalom oko transfera su prilično potrajali, a završeni su u sredu popodne, kada je Asano potpisao trogodišnji ugovor.

Asano je 2016. godine prešao u Arsenal za četiri miliona evra, ali ga je londonski klub prethodne tri godine slao na pozajmice. Prvo je dve godine proveo u Štutgartu, a prošle je nastupao za Hanover.

Ovog puta nije u pitanju pozajmica, već će Partizan biti 100 odsto vlasnik njegovog ugovora. Dva kluba su dogovorila obeštećenje od milion evra, koje će crno-beli platiti u ratama na tri godine.

Asano je od 2015. reprezentativac Japana i za nacionalni tim odigrao je 18 utakmica i postigao tri gola. Pored tri sezone za Hirošimu, najbolja evropska mu je prva u Štutgartu, kada je odigrao 27 utakmica i postigao jedan gol.

Partizanu treba još 3, 4 NOVA IGRAČA

Asana karakterišu brzina i energičnost. Voli da se ubacuje iz drugog plana, pa ga mnogi vide kao idealno rešenje na desnom krilu, a ne kao klasičnog napadača.

View this post on Instagram

短い間でしたが広島に行けてよかった! 今はなかなか上手くいかないこともあると思いますがそういう時こそファン、サポーター共に力を合わせて戦ってくれると選手の力になると思います!

A post shared by Takuma Asano (@asatakugram) on Jun 28, 2017 at 12:23am PDT

- PRELAZNI ROK PARTIZANA -

DOŠLI: desni bek Periša Pešukić, levi bek Rajko Brežančić, štoperi Dominik Dinga i Igor Vujačić, ofanzivac Aleksandar Lutovac, napadači Umar Sadik. koji je došao na pozajmicu iz Rome, Petar Gigić i Takuma Asano - pozajmica iz Arsenala.

VRAĆENI SA POZAJMICE: Nemanja Stevanović, Sejduba Suma, Ognjen Ožegović...

OTIŠLI: Svetozar Marković (Olimpijakos), Mark Valijente, Gomeš (Al Šarža).

ZAVRŠIO KARIJERU: Saša Ilić.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.