Džons u pregovorima sa Partizanom

Izvor: TV Arena Sport, 08.Okt.2015, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džons u pregovorima sa Partizanom

Ekipi Partizana potrebna su pojačanja na nekoliko pozicija, prvenstveno pod košem. Kevin Džons bi bio idealno rešenje gde su slabosti najočiglednije, ali potpis je još neizvestan.

Trener Petar Božić prinuđen je da 33-godišnjeg Čedomira Vitkovca drži na terenu do granice iznemoglosti (31 minut po utakmici). Odlično rešenje za ovu situaciju bio bi 26-godišnji Amerikanac Kevin Džons, koji je po visini (206 cm) krilni centar, ali tu poziciju igra na staromodan način, >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << daleko bolje se snalazi u reketu, nego spolja.

Džons je do sada odbio nekoliko ponuda zbog raskoraka između onog što mu je nuđeno i onog koliko on smatra da vredi. Međutim, Partizan je svojom upornošću uspeo da ga zadrži u pregovorima. Džons pristao na kompromis u finansijskom delu, ali pre nego što da konačan pristanak i počne sa pakovanjem kofera za dugu evropsku zimu, traži garancije da će Partizan dovesti još neko pojačanje, tako da teret "spasavanja" sezone ne padne samo na njegova ramena.

Utakmice uživo pogledajte na linku Direktni prenosi

Ukoliko želite da pratite najnovija dešavanja sa sportskih takmičenja širom sveta posetite link Sportske vesti

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama

Nemate Arena Sport kanale?

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.