Džons potpisao za Baskoniju na dva meseca

Izvor: Vesti-online.com, 27.Nov.2017, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džons potpisao za Baskoniju na dva meseca

Nekadašnji košarkaš Partizana Kevin Džons potpisao je dvomesečni ugovor sa Baskonijom, potvrdio je danas baskijski klub.

Američki krilni centar od letos je bio bez angažmana nakon što je raskinuo saradnju sa Lokomotivom Kubanj na njegovo insistiranje.

U Partizanu je bio u sezoni 2015/2016 i dobrim igrama obezbedio je prelazak u Lokomotivu, a ranije je bio član NBA ligaša Klivlenda, filipinskog San Migela i francuskog Šolea.

Košarkaši Baskonije nalaze se na 11. mestu na tabeli Evrolige sa skorom 4-5.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kevin Džons dva meseca u Baskoniji

Izvor: B92, 27.Nov.2017

Nekadašnji košarkaš Partizana Kevin Džons potpisao je dvomesečni ugovor sa Baskonijom, potvrdio je baskijski klub...Američki krilni centar od letos je bio bez angažmana nakon što je raskinuo saradnju sa Lokomotivom Kubanj na njegovo insistiranje...U Partizanu je bio u sezoni 2015/2016 i dobrim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.