Džok Lendejl ima novi klub

Izvor: B92, 20.Maj.2019, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džok Lendejl ima novi klub

Australijski košarkaš Džok Lendejl završio je sa igranjem u Partizanu, a kako govore poslednje informacije, on ima novi klub.

Kako saznaje novinar „Blicsporta“ i emisije „Zona press“ Vladan Tegeltija, centar iz Australije iskoristio je klauzulu ugovora sa Partizanom i uz propisano obeštećenje potpisao za litvanski Žalgiris.

Lendejl ima 23 godine. U dresu Partizana je u ABA ligi imao učinak od 12 poena i 5,6 skokova po meču, dok je u Evrokupu prosečno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << beležio 11.2 poena i 6,5 uhvaćenih lopti po utakmici.

Što se tiče Žalgirisa, njihov trener je, bar za sada, Šarunas Jasikevičijus, a na bekovskim pozicijama su i nekadašnji košarkaši Partizana i Crvene zvezde – Leo Vesterman i Nejt Volters.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.