Džikić: Partizan je vrlo ozbiljan protivnik

Izvor: Vesti-online.com, 18.Nov.2018, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džikić: Partizan je vrlo ozbiljan protivnik

Trener podgoričke Budućnosti Aleksandar Džikić pun je respekta prema bivšem klubu pred susret u ABA ligi.

Budućnost dočekuje Partizan u osmom kolu ABA lige u Podgorici.

- Naš protivnik je vrlo ozbiljan, vrlo ambiciozan, potezi koje vuku su potvrda toga. Znamo s kakvim željama dolaze, organizacija putovanja za Rusiju im omogućuje i dodatno vreme za pripremu ove utakmice. Promenili su način igre, veliki broj situacija u odbrani pokušavaju da reše preuzimanjima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Dobro trče, u dobroj su šuterskoj formi. Svesni smo njihovih kvaliteta i mana - rekao je Džikić.

Podgorička ekipa posle sedam odigranih kola ima pet pobeda i dva poraza, dok crno-beli imaju skor 4/3.

- Ritam je jak, sve utakmice su izuzetno teške, pa tako i ova s Partizanom. Očekivanja su da nastavimo s dobrom igrom iz prethodna dva meča. Partizan ima kvalitet i svakako da ćemo probati da se pripremimo što bolje, iako ima jako malo vremena - rekao igrač Budućnosti Nemanja Gordić.

Utakmica se igra u nedelju od 19.00 u Sportskom centru Morača.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Džikić: Zapamtite, Partizan će se boriti za titulu

Izvor: Mondo, 18.Nov.2018

Trener Budućnosti prognozira svom bivšem klubu najviše domete u ABA ligi već ove sezone...Aleksandar Džikić izrazio je zadovoljstvo zbog čvrste i pametne igre ekipe Budućnosti, zahvaljujući kojoj je Partizan u derbiju 8. kola ABA lige savladan rezultatom 75:71 (40:30)..."Plavi" su popravili...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.