Džikić: Bez imalo straha, do poslednjeg daha

Izvor: Beta, 21.Maj.2022, 14:18

Džikić: Bez imalo straha, do poslednjeg daha

 Trener košarkaša Budućnosti Aleksandar Džikić rekao je danas da bi voleo da njegova ekipa u predstojećoj majstorici protiv Partizana igra "bez imalo straha, do poslednjeg daha"."Cela sezona staje u ovih 40 minuta u nedelju veče. Znamo šta nas očekuje, znamo šta treba da se uradi. Ispred naše dvorane stoji grafit: Bez imalo straha, do poslednjeg daha. E, tako bih voleo da odigramo u nedelju veče, da damo sve od sebe, pa kako bude", rekao je Džikić.Košarkaši Budućnosti sutra gostuju ekipi Partizana, u trećoj utakmici polufinala ABA lige.Budućnost je poražena u prvoj utakmici u Beogradu sa 82:66, dok je u Podgorici slavila sa 72:71."Mislim da znamo šta nas očekuje u trećem, odlučujućem meču. Ne verujem da ni mi, ni oni možemo nešto previše da promenimo u odnosu na prva dva meča. Treba da damo sve od sebe kako bismo došli do pobede i finala ABA lige. Sve ostalo je, na kraju, nebitno", rekao je košarkaš Budućnosti Marko Jagodić-Kuridža."Da bismo slavili protiv Partizana u Pioniru potrebno je da od starta krenemo jako, da budemo fokusirani svih 40 minuta i da uspemo da budemo u igri do pred kraj utakmice. Tako bismo prebacili sav pritisak na domaćina u odlučujućim trenucima", istakao je on.Jagodić-Kuridža ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Džikić: Bez imalo straha, do poslednjeg daha

Izvor: B92, 21.Maj.2022

Trener Budućnosti Aleksandar Džikić rekao je da bi voleo da njegova ekipa u predstojećoj majstorici protiv Partizana igra bez imalo straha i do poslednjeg daha.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.