Džigi Ninković: Partizanu se odmaže, Zvezdi pomaže

Izvor: Mondo, 20.Nov.2018, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Džigi" Ninković: Partizanu se odmaže, Zvezdi pomaže

Nekadašnji fudbaler Partizana žali što ga uprava kluba iz Humske nije htela prošlog leta, ali veruje da će se jednog dana vratiti. Predlaže da Saša Ilić "upravlja klubom" i kritikuje Superligu.

Nikola "Džigi" Ninković prošlog leta bio je blizu da ponovo zaduži crno-belu opremu Partizana. Obukao je crno-belo, ali italijanskog Lacija. Odbio je ponude iz Serije A i preselio se u Seriju B, gde svakako više vremena provodi u igri.

Ipak, jedan od najvećih talenata >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Partizanove škole žali što se poput mnogih nije vratio u Humsku.

"Uprava je stopirala moj povratak u Humsku. Osetio sam se poniženim. Poneli su se prema meni kao da nikad nisam bio deo Partizana. Dokazaću im da su pogrešili", rekao je Ninković za "Informer", ali nije hteo da otkrije zbog koga je propao transfer: "Ne bih da imenujem niti da prozivam, ali zna se ko je u svakom klubu osoba zadužena za dovođenje igrača. Svi znaju ko je to."

Želja da ponovo zaigra u Partizanu nije iščezla.

"Ne, nisu ubili u meni želju da ponovo zaigram u crno-belom dresu, samo se to neće desiti u skorije vreme. Otkad sam otišao, maštam da se vratim. Živim za Partizan. Čujem se sa Sašom Ilićem, Lolom Smiljanićem, Danilom Pantićem... Nekad sam sebe moram da uštinem i kažem: 'Alo, nisi više u Partizanu.' Ne vredi, i dalje proživljavam sve sa njima", ne krije "Džigi" veliku ljubav prema "parnom valjku",

Nada se i da će u to vreme klubom iz Humske "upravljati" njegov veliki prijatelj Saša Ilić.

"Od srca se nadam i voleo bih više nego išta da Saša upravlja klubom. Partizan mora da se vrati gde mu je mesto. Doduše, postoji i druga strana priče. Svi znamo šta se dešava u našem fudbalu", rekao je 24-godišnji Ninković i započeo novu temu.

"To što se radi Partizanu nema nigde u svetu, a moj klub je nemoćan da reaguje. Crno-beli su oštećeni u nekoliko poslednjih derbija, dok se Zvezdi pomaže. A nema potrebe za tim jer crveno-beli imaju odličan tim i ne treba im pomoć. Oni nisu slučajno pobedili ni Liverpul, za mene to nije iznenađenje. Ali ovim što se radi u Superligi šaljemo lošu sliku u svet i uništavamo srpski fudbal", podvukao je Ninković.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.