Džejms: Zvao sam Mirotića u Monako, ali je hteo samo u Partizan

Izvor: B92, 19.Avg.2023, 18:39

Džejms: Zvao sam Mirotića u Monako, ali je hteo samo u Partizan

Američki bek Majk Džejms otkrio je da je pokušao da vrbuje Nikolu Mirotića prethodnog leta i nagovori ga da dođe u Monako.

Međutim, kako je otkrio košarkaš "kneževa" u intervjuu za "Basketnews", crnogorski košarkaš je želeo samo u Partizan, ali se ni to na kraju nije desilo i završio je u Olimpiji iz Milana.

"Čitao sam članak gde se smatra da smo nas dvojica među najboljim igračima koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nikada nisu osvojili titulu u Evroligi. Sada sam nekako logično razmišljao da ga dovedem u Monako posle fajnal-fora gde ni on ni ja nismo bili zadovoljni kako se sve završilo. Razgovarali smo o tome da igramo jednom bez obzira gde na odredište. Očigledno je imao problema u Barseloni, a oni su imali svojih problema, tako da je najlakši odgovor bio Monako. Tako da sam pokušao da povežem tačke i da mu olakšam da ode negde", rekao je Džejms i dodao:

"Nije nas izabrao. Imao je mnogo toga. Kao prijatelj, bio je veoma otvoren prema meni sve vreme o tome šta će da uradi. Trudio sam se da mu ne smetam previše jer ne želiš da smetaš nikome kada tako donosi veliku odluku. Ali, ja sam mnogo posezao, skoro svaki drugi dan, samo da razgovaram i vidim šta radi i da vidim šta misli. Razumeo sam da je Partizan na prvo mestu kao njegova odluka, pa onda mi. On je izabrao Partizan, mi smo krenuli dalje. Kada se desila stvar sa Partizanom, Milano je bio poslednji tim koji je ostao. Možda nisam u pravu, ali ja to tako razumem"

Oba igrača su se dovodila u vezu sa Partizanom, ali je Mirotić na kraju prešao u "grad mode", a Džejms ostao u Kneževini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MIROTIĆ JE HTEO U PARTIZAN: Čuveni košarkaš pokušao da ga vrbuje!

Izvor: HotSport.rs, 19.Avg.2023

Na kraju nije došlo do saradnje  Uzbudljive vesti dolaze iz sportskog sveta Monaka dok je američki bek Majk Džejms otkrio dosad nepoznate detalje o svojim pokušajima da angažuje poznatog košarkaša prošlog leta. Na meti njegovih nastojanja bio je iskusni Nikola Mirotić, a razlog za ovaj pokušaj...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.