Džavai blizu prelaska u Barselonu

Izvor: Blic, 09.Jul.2012, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džavai blizu prelaska u Barselonu

Bivši centar Partizana Nejtan Džavai mogao bi od sledeće sezone da nosi dres Barselone.

Katalonski gigant je već počeo da pravi tim za sledeću sezonu pošto su se oslobodili usluga Koste Perovića i Bonifasea Ndonga, a za sada je u klub stigao Ante Tomić.

Ipak, hrvatski centar još nije dokazao svoje kvalitete zbog čega ga je i pustio Real Madrid, pa su u Barseloni spremni i da dovedu Džavaija koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je posle sjajnih partija u Partizanu, potvrdio klasu igrama u Uniksu iz Kazanja.

On bi u Kataloniju stigao za 750.000 evra po sezoni, ali njegov dolazak u mnogome zavisi i od toga da li će Erazem Lorbek i Fran Vaskez potpisati nove ugovore sa Barselonom.

Za Džavaija su zainteresovani još Real iz Madrida i Kaha Laboral.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.