Dvojica navijača Partizana u bolnici u Briselu

Izvor: S media, 25.Avg.2010, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvojica navijača Partizana u bolnici u Briselu

Pošto ih je u Briselu napala veća grupa ljudi jednom od navijača Partizana teže je povredjeno oko, dok je drugi imao razbijenu lobanju i nagnječenje mozga. Operaciju trajala oko sedam sati.

Dvojica navijača Partizana zadržana su u bolnici u Briselu zbog težih povreda zadobijenih sinoć u tuči pred početak utakmice plej-ofa za Ligu šampiona, a jedan je posle intervencije pušten >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i trebalo bi da je već u Beogradu, izjavio je Tanjugu konzul u ambasadi Srbije Dragan Milojević.

"Najteže povredjeni navijač ima razbijenu lobanju i nagnječenje mozga. On je operisan, operacija je noćas trajala oko šest-sedam sati. Razgovarali smo sa njim, svestan je, priseban i daljih prognoza nema osim što će ostati u bolnici minimum dve nedelje", rekao je večeras Milojević.

Prema njegovim rečima, drugom navijaču, državljaninu Srbije koji živi u Švajcarskoj, teško je povredjeno oko i za sada nema nikakvih prognoza u kom će se pravcu razvijati tok lečenja.

Treći navijač je imao posekotine na glavi, zbog čega mu je ušiveno desetak kopči i on je, kaže Milojević, već u Beogradu ili je krenuo večeras iz Brisela put prestonice Srbije.

Do tuče je došlo sinoć oko 19 sati, kada je grupa navijača Partizana krenula sa lokalne stanice prema stadionu Anderlehta, sa kojim je naš šampion igrao odlučujući meč za plasman u grupnu fazu najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja u fudbalu.

Konzul Milojević kazao je da se tuča raširila kada je iz susednih ulica počelo da pristiže više lokalaca u "relativno osetljivom" kraju Brisela.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.