Dva jaka pojačanja Cibone pred Partizan

Izvor: MVP.rs, 16.Okt.2015, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva jaka pojačanja Cibone pred Partizan

Vukovi sa Tuškanca su popunili upražnjene spoljne pozicije.

Letošnje inostrano pojačanje Cibone, Kori Fišer, potpuno se nespreman pojavio u klubu. Primetno je imao višak kilograma, ali, uprkos tome, Slaven Rimac je odlučio da mu pruži šansu. Košarkaš je nije iskoristio, pa je došlo do prekida saradnje. Kriterijume trenera Cibone nije zadovoljio ni Devon Sedler, sa kojim je takođe raskinut ugovor.

Čelnici zagrebačkog tima nisu sedeli >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << prekrštenih ruku, već su pred utakmicu šestog kola ABA lige protiv Partizana NIS angažovali dva zvučna pojačanja. Prvo je Nebojša Joksimović (33, 193), reprezentativac Slovenije koji je prethodne sezone bio član Krke. A drugo je Džejms Florens (27, 185), koji je raskinuo ugovor sa Pari Levaloom da bi potpisao za Vukove sa Tuškanca. Amerikanac je poznat na ovim prostorima kao košarkaš Zadra, ali i kao velika želja bivšeg trenera Partizana, Duška Vujoševića.

Ipak, popularni Džimi neće nastupiti protiv crno-belih, dok Joksimović hoće, pod uslovom da prođe lekarske preglede.

(foto: KK Krka / Drago Perko / kosarka.si; KK Zadar / Mateo Smolić - Ročak)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.