Dušan Bajatović uoči finala plej-ofa: Potpuno verujemo u rad Rukometnog saveza Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023, 13:09

Dušan Bajatović uoči finala plej-ofa: Potpuno verujemo u rad Rukometnog saveza Srbije

Novosađane očekuje završnica u dva takmičenja.

Vojvodina u finalu plej-ofa ARKUS lige Srbije igra protiv Partizana, a prvi meč na programu je u nedelju od 18 sati u Novom Sadu.

Povodom susreta sa pančevačkim Dinamom u polufinalu, oglasio se i predsednik novosadskih crveno-belih, Dušan Bajatović.

- Vezano za mnogo tenzija u medijima nakon polufinalnih utakmica sa našim sportskim rivalima iz pančevačkog Dinama želim u ime Rukometnog kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vojvodina da napomenem da potpuno verujem u rad Rukometnog saveza Srbije - izjavio je Dušan Bajatović i dodao:

- Nemamo nikakvu zadrsku da će finalna serija plej-ofa biti organizovana na najvišem mogućem nivou. Radujemo se utakmicama koje slede i verujemo u svoj stručni štab i igrače. Pozivamo naše navijače i simpatizere da nas podrže u finalnoj seriji, dođite da zajedno uživamo u dobrom rukometu i da se radujemo 10. uzastopnoj tituli šampiona - istakao je Bajatović.

Vojvodinu očekuje i finale Kupa Evrope protiv norveškog Erba, a prvi meč igra se u Novom Sadu 28. maja.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.