Duljaj zadovoljan: Ovo vraća osmeh na lice

Izvor: B92, 14.Maj.2023, 22:55

Duljaj zadovoljan: Ovo vraća osmeh na lice

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je večeras da je zadovoljan pobedom protiv Radničkog u 35. kolu Superlige Srbije.

Fudbaleri Partizana pobedili su večeras na svom terenu Kragujevčane 2:1. Ovo je bila treća uzastopna pobeda "crno-belih" u plej-ofu Superlige Srbije

"Vraća ovo osmeh na lice. Prvo bih da čestitam Radničkom i njegovom stručnom štabu što je dobro izanalizirao našu igru. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Oni su znali kako igramo, odlično zatvarali prilaze svom golu, ali mi smo dva pogotka postigli, drugi posle prekida. Ono što me raduje je što publika umela da prepozna mlade igrače, kao što je Janko Jevremović", rekao je Duljaj za TV Arena sport posle utakmice.

Partizan je trenutno četvrti na tabeli plej-ofa SLS sa 67. "Crno-beli" će u narednom kolu gostovati ekipi Vojvodine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.