Duljaj ušao u svlačionicu Partizana posle meča i OVO saopštio igračima! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 20:55

Duljaj ušao u svlačionicu Partizana posle meča i OVO saopštio igračima! (VIDEO)

Baždar izneo svoje viđenje meča.

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali su 2:2 u okviru 172. večitog derbija u Superligi Srbije.

Samed Baždar je ušao s klupe u drugom poluvremenu i odgovarao je na pitanja novinara posle meča.

- Teže je pratiti s klupe, nego s terena. Ambijent je neverovatan, u poslednje vreme nije bilo ovoliko navijača s obe strane. Uživali smo u utakmici, nadamo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se da su i navijači. Tenziju nisam osećao, ali mislim da su igrači iz oba tima imali pozitivnu tremu - rekao je Baždar.

Kako vidi situaciju na tabeli? Partizan ima bod prednosti posle još jednog kola.

- To je minimalna prednost, samo jedan bod. Ima još mnogo da se igra, mnogo je bodova u opticaju. Nastavićemo tamo gde smo stali, idemo iz utakmice u utakmicu - kaže Baždar.

Šta im je rekao trener Duljaj posle meča?

- Čestitao nam je na meču u svlačionici. Naravno da ostaje žal zbog primljenog gola, mislim da smo mogli da pobedimo - zaključio je Samed Baždar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.