Duljaj u problemima pred TSC: Te stvari mogu da nas poremete

Izvor: B92, 28.Jul.2023, 16:23

Duljaj u problemima pred TSC: Te stvari mogu da nas poremete

Trener Partizana Igor Duljaj govorio je na konferenciji za medije pred duel prvog kola Superlige, gde crno-beli gostuju ekipi TSC.

"Sa TSC-om mora da se igra. Naravno, biće teško protiv vicešampiona, odličan tim, mlad i ambiciozan trener, uvek je tamo bilo dosta golova kad smo igrali. Naravno, biće teško ako izostane podrška navijača, ali ono što sam imao priliku da pročitam, mislim da će biti dobro i sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << te strane", poručio je Duljaj.

Trener Partizana je otkrio da crno-beli pred ovaj duel imaju određenih kadrovskih problema i da neće svi igrači biti na raspolaganju za ovu utakmcu.

"Severina i Kalulu ne mogu da izdrže u visokom ritmu 90 minuta. To su stvari koje mogu malo da nas poeremete. Kanute i ostali su u timu, rade, svi su spremni osim golmana Jovanovića koji je bolestan", rekao je Duljaj i nastavio.

"U deficitu smo na poziciji krila. Mladi Jevremović je povređen. Takođe, imamo samo tri štopera, tako da hteli mi to ili ne, moramo da angažujemo jednog igrača na toj poziciji".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.