Duljaj sumirao urađeno: Ima mnogo prostora za napredak

Izvor: B92, 14.Jul.2023, 19:24

Duljaj sumirao urađeno: Ima mnogo prostora za napredak

Trener Partizana Igor Duljaj osvrnuo se na učinjeno tokom priprema u Sloveniji i na poslednji meč protiv Šturma (1:2).

Duljaj kaže da je video brojne pozitivne stvari u igri njegovog tima ali i zaključio da tu ima još mnogo prostora za napredak.

Najjači utiska na njega ostavili su mladi igrači na meču sa Šturmom.

"Ima tu pozitivnih stvari, a to su naša deca iz omladinske škole. Da osete i da vide koja je razlika između omladinskog i seniorskog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fudbala, ima tu dosta prostora za napredak i nekih drugih stvari. Ponavljaju nam se neke situacije... Vieli ste verovatno kako sa klupe vičem, kako god udarimo loptu ona izađe u korner. Ovog puta odličan tim je bio isped nas, odlična provera... Tako da ima još tu dosta prostora za napredak".

Partizan je oba gola primio bez ključnog doprinosa protivničkog tima - iz penala i autogolom.

"Možemo to korigovati, i to ćemo raditi po poivratku, a ovom prilikom bih hteo da pohvalim Nikolića koji pored jednog lošeg stanja izašao da odigra 45 minuta i pružio je maksimum".

Partizanu je potrebno još igrača, prevashodno u napadu - šta sledi, na čemu se radi?

"Nećemo imati mnogo vremena tako da ćemo morati da ubrzamo proces prilagođavanja onih koji budu došli. Po 15 put ponavljam, nije to nikakav alibi, ali takvo je trunutno stanje. Radićemo, više ćemo da ćutimo i više ćemo da radimo".

Trener Partizana nije želeo da apostrofira pojedinačno juniore koji su se pokazali danas i očito ga obradovali.

"Moram da pohvalim sve. Danas sam, na primer, stavio Trifunovića, videli ste razliku što se tiče fizike, dosta su od njega jači u duelu. No, ne zameram nikome, treba se pružiti šansa i mi smo ti koji treba sa im damo najveću podršku".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Da li će Dijabate igrati za Partizan? Duljaj: To ne mogu da vam odgovorim

Izvor: B92, 15.Jul.2023, 18:19

Trener Partizana Igor Duljaj sumirao je utiske sa priprema crno-belog tima...Fudbaleri Partizana su u Sloveniji završili dvonedeljne pripreme i uskoro će krenuti sa takmičarskim utakmicama...Oni su u petak u poslednjoj proveri poraženi od Šturma, a Duljaj na to kaže:.."Drugačija je utakmica, jača...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.