Duljaj otkrio zašto ga je Srna zvao posle derbija

Izvor: B92, 26.Apr.2023, 21:25

Duljaj otkrio zašto ga je Srna zvao posle derbija

Trener Partizana Igor Duljaj otkrio je na konferenciji za medije da ga je posle derbija zvao Darijo Srna.

Nekadašnji saigrač iz Šahtjora želeo je da pohvali Fusenija Dijabatea.

"Odigrao je odlično. Posle utakmice me je nazvao Srna, rekao mi je da je fantastičan igrač. Preneo sam Dijabateu pohvale", rekao je Duljaj.

Duljaj se osvrnuo i na derbi.

"Igrali smo protiv najboljeg tima. Da stvarate šanse i imate sliku na terenu, a videli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ste kakav je sastav bio - na pobedu. Mislim da niko ga nije pogodio, možda je bilo iznenađenje jer smo ušli u meč da pobedimo, ali nažalost nismo uspeli u tome. Videli ste odličnog golmana Borjana, veliko iskustvo, doprineo je da rezultat bude 0:0. Opet, Partizan i dalje čeka na pobedu", dodao je on.

Partizan u narednom kolu igra protiv TSC-a.

"Biće još teža utakmica nego što je ova, protiv odličnog tima, s dobrim trenerom. Pokušaćemo da obezbedimo mesto za Evropu, ali teško je reći koje je to u ovom trenutku... Živimo od danas do sutra. Nada se da će rešiti probleme unutar tima, pre svega psihološke. Pokušavam da ga rešim kako znam i mogu, teško mi je, ali trudimo se da radimo maksimalno. Sve što tražim od igrača odrade kako treba. Naravno, trening je nešto sasvim drugo, sve je pitanje pritiska", kazao je Duljaj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.