Duljaj otkrio šta ga muči VIDEO

Izvor: B92, 09.Feb.2024, 13:05

Duljaj otkrio šta ga muči VIDEO

Trener Partizana Igor Duljaj zabrinut je oko situacije sa tzv. bonus igračem, nakon odlaska Mihajla Ilića.

Duljaj je na konferenciji za medije govorio uoči meča sa Javorom u Ivanjici.

Taj susret na programu je u subotu od 14.00 časova.

"Srećan sam što smo u prilici da se ponovo sportski borimo za bodove. Radujemo se nastavku prvenstva. Pripreme su protekle kako su protekle, loši uslovi, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali sve ostalo odlično. Sa te strane mogu da budem zadovoljan ponašanjem igrača. Prvi meč je uvek najteži, teško je reći da neki tim od starta može biti u željenoj formi. Igramo protiv ekipa koja je zadala dosta problema i ovde u Humskoj. Prvenstvo kako bude odmicalo će dati odgovor da li će ekipa da raste fizički i taktički. Verujem da ćemo biti bolji u odnosu na prvi deo sezone. Bolje se poznajemo. Biće nam teško, ali očekujemo pobedu", rekao je Duljaj.

Samed Baždar, Nemanja Trifunović, Mateja Stjepanović i Janko Jevremović su u konkurenciji za status bonus igrača.

"Brine me situacija oko bonusa, odlaskom Ilića, trebalo je da to bude novajlija Miličić, ali je on van terena. To je jedini problem koji imam. Pitanje bonusa me muči. Imamo odlične igrače u napadu, imam sastav i ime bonusa, ali moramo da imamo u glavi sve kalkulacije. Ako izbacim bonusa moram da pravim dvostruku izmenu. To može da nas poremeti, ali potrudićemo se da rešimo taj problem. Posle treninga ću imati sastav. Da vidimo i kako je Severina, koji je imao problema", kazao je Duljaj i dodao:

"Baždar je odradio odlično pripreme. Razgovarali smo na njegovu inicijativu, rekao mi je da je podređen timu da mu je glava čistija i bistrija. Drago mi je zbog toga, rekao sam mu da mora da radi i da sluša. Ceo kolektiv je u servisu igrača, pa i njemu. Tu smo da pomognemo. Bonus igrači koji su tu, to zaslužuju. Ipak, imao sam drugačiju sliku što se tiče napada. Ideja je bila da se bonus Ilić zameni bonusom Miličićem kako bismo imali mnogo drugih kombinacija u napadu. To je sada problem, ali verujem da ćemo ga rešiti".

Partizan uoči nastavka prvenstva ima bod više u odnosu na Crvenu zvezdu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.