Duljaj: Zadovoljan sam igrom protiv Voždovca

Izvor: B92, 05.Apr.2023, 19:13

Duljaj: Zadovoljan sam igrom protiv Voždovca

Fudbaleri Partizana pobedili su na stadionu u Humskoj Voždovac sa 1:0, u utakmici 29. kola Super lige.

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj pohvalio je igru svog tima, i rekao da je zadovoljan uprkos samo jednom postignutom golu u pobedi protiv Voždovca.

"Sve pohvale mome timu, bili su danas agresivni, motivisani. Imali smo dosta šansi koje nismo iskoristili, međutim mogu da budem zadovoljan bez obzira što je rezultat 1:0 sa igrom", rekao je Duljaj za Arenu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sport.

Ovo je crno-belima bila prva pobeda u Humskoj ove godine.

Partizan je prekinuo seriju od dva uzastopna poraza i sada se nalazi na trećem mestu sa 57 bodova, uz utakmicu više i bod više u odnosu na četvrtoplasirani Čukarički.

Voždovac zauzima sedmo mesto sa 39 bodova posle trećeg vezanog poraza.

Duljaj je čestitao i protivničkom timu na "otvorenoj igri".

"Čestitke kolegi koji je igrao otvoreno, stvarno mi se svidela njihova igra, nisu zadržavali igru, nisu preskakali igru, tako da mlada ekipa koja ima odličnu budućnost ispred sebe", rekao je Duljaj.

Partizan poslednji meč pred plej-of igra na gostovanju protiv Čukaričkog, a Voždovac dočekuje TSC.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.