Duljaj: Moraju neke stvari da se promene

Izvor: B92, 20.Apr.2023, 19:24

Duljaj: Moraju neke stvari da se promene

Trener Partizana Igor Duljaj bio je vidno nezadovoljan nakon poraza od Čukaričkog u poslednjem kolu ligaškog dela Superlige Srbije.

Crno-beli su sada čak pet bodova iza TSC-a i Čukaričkog i mesto u kvalifikacijama za Ligu šampiona je sada izuzetno daleko.

"Čestitam kolegi i igračima Čukaričkog na pobedi. Mora mnogo stvari da se popravi, bolje smo ušli u meč nego u onih 20 minuta. U drugom poluvrmenu smo pokušali da postignemo gol, ali nismo realizvovali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šanse", rekao je Duljaj.

Partizan u prvom kolu plej-ofa će ponovo gostovati na Banovom brdu.

"Moraju neke stvari da se promene. Opet ću biti dosadan, ali ne sme da se spušta gard. Borim se koliko je u mojoj moći. Moramo da nastavimo da se borimo", pričao je Duljaj pre nego što je napustio intervju za "ArenaSport".

To je učinio jer je ispred svlačionica došlo do sukoba među igračima dva tima, o čemu smo već pisali.

"Moram da idem, ovde imamo problem!", rekao je Duljaj i završio izjavu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.