Duljaj: Mladost po tradiciji nezgodan rival za Partizan

Izvor: B92, 06.Okt.2023, 23:49

Duljaj: Mladost po tradiciji nezgodan rival za Partizan

Trener Fudbalera Partizana Igor Duljaj rekao je da je lučanska Mladost po tradiciji nezgodan rival "crno-belima".

On je dodao i da su utakmice pred reprezentativne pauze uvek najteže.

Na početku konferencije za medije posvećene meču koji se igra u subotu od 18.30 časova na stadionu Partizana, Duljaj je čestitao omladincima na pobedi u UEFA Ligi mladih, a zatim je pričao o protivniku.

"Utakmica protiv Mladosti će biti vrlo teška, iz prostog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << razloga zato što je to meč pred reprezentativnu pauzu. Oni imaju iskusnu ekipu, da ne nabrajam sve igrače, od golmana Stamenkovića, Miloševića koga pamtim iz Ukrajine, Tumbasević... Odličan tim koji će doći bez opterećenja. Uspeli su da uzmu bodove ekipi TSC koja igra Evropu, koja je juče odigrala fantastičan meč protiv Olimpijakosa. Samim tim, oni su osokoljeni i želeće da se nadigravaju sa Partizanom. Poštujemo ekipu Mladosti, oni su po tradiciji uvek nezgodan rival za Partizan. Ono što je najvažnije je to kako ćemo mi da uđemo u meč. Ponavljam, znam iz iskustva da su ove utakmice najteže za našu ekipu, posebno kad ide reprezentativna pauza", rekao je Duljaj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.