Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2023, 13:07

Duljaj: Igraćemo na pobedu, ali nećemo da pretimo rivalu posle 0:5

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je danas pred revanš meč plej-ofa za plasman u Ligu konferencija protiv danskog Nordsjelanda da će njegova ekipa ići na pobedu, ali je dodao da ne može da obećava da će nadoknaditi minus od pet golova.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Duljaj: Da popravimo utisak

Izvor: B92, 30.Avg.2023

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj rekao je da će njegov tim pokušati da popravi utisak iz prvog meča protiv danskog Nordsjelanda..."Igramo na našem stadionu, ako možemo da ispravimo ono što smo napravili tamo, a napravili smo ništa, osramotili smo se. Nije problem izgubiti sa 0:5, već način...

Nastavak na B92...

TRENER NORDSJELANDA NE POTCENJUJE PARTIZAN: Spremaće se kao za svaki meč, zna da nije lako u Beogradu!

Izvor: HotSport.rs, 30.Avg.2023

„Stalno se usavršavamo.“ Fudbaleri Partizana i Nordsjelanda, odigraće revanš susret plej-ofa za Ligu konferencija u četvrtak u Beogradu, a pred taj duel, medijima se obratio i trener Nordsjelanda Johanes Hof Torup. On je istakao da njegova ekipa ne sme da se opušta u revanš meču protiv Partizana,...

Nastavak na HotSport.rs...

Partizan se pozdravio sa Evropom; Olimpijakos pobedio Čukarički i poslao ga u grupnu fazu Lige konferencija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Avg.2023, 09:59

Fudbaleri Partizana eliminisani su iz evropskih takmičenja porazom od Nordsjelanda 1:0 u Beogradu u revanšu plej-ofa Lige konferencija. Ukupan rezultat je 6:0 za Dance.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.