Duljaj: Ekipa nije poletela posle pobede, kadrovski problemi pred Novi Pazar

Izvor: Beta, 07.Maj.2023, 16:36

Duljaj: Ekipa nije poletela posle pobede, kadrovski problemi pred Novi Pazar

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj rekao je danas da je važno da njegova ekipa "nije poletela" posle pobede protiv TSC-a i da dobro radi, kao i da pred predstojeću prvenstvenu utakmicu protiv Novog Pazara ima kadrovskih problema."Ova utakmica dolazi za njih u nezgodnom trenutku, ovo im je peti trener u ovoj sezoni, pa je teško ukloptiti se u sistem kada se toliko menja trener. Ima par igrača koji su igrali u Partizanu i imaće veliku motivaciju da se pokažu. Mnogo bivših igrača je po nas bilo kobno. Ono što je važno je da moji igrači posle utakmice protiv TSC-a nisu pleteli, čvrsto stoje na zemlji, odlično treniraju", rekao je Duljaj na konferenciji za novinare u Sportskom centru Teleoptik.Fudbaleri Partizana igraju u ponedeljak od 20 časova na svom terenu protiv Novog Pazara, utakmicu 34. kola Super lige Srbije. Stadion u Humskoj biće zatvoren za gledaoce, posle kazne koju je Partizan dobio zbog nereda njegovih navijača na utakmici protiv Čukaričkog.Partizan je u prošlom kolu pobedio drugoplasirani TSC sa 3:1 u Bačkoj Topoli, a pre toga odigrao je 0:0 protiv Crvene zvezde, koja je odbranila titulu."Možemo da budemo zadovoljni sa ta četiri boda, ali mene više raduje igra koju smo pokazali pored pobede ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Duljaj: Nismo poleteli, imamo problema

Izvor: B92, 07.Maj.2023

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj rekao je da je važno da njegova ekipa "nije poletela" posle pobede protiv TSC-a...On je istakao i da tim dobro radi, kao i da pred predstojeću prvenstvenu utakmicu protiv Novog Pazara ima kadrovskih problema..."Ova utakmica dolazi za njih u nezgodnom trenutku,...

Nastavak na B92...

Trener Novog Pazara: Protiv Partizana da proverimo granice trenutnog maksimuma

Izvor: Danas, 07.Maj.2023

Trener fudbalera Novog Pazara Davor Berber rekao je danas da će njegovi igrači protiv Partizana u Beogradu, u utakmici 34. kola Super lige Srbije, moći da provere granice trenutnog maksimuma.

Nastavak na Danas...

Duljaj: Imam mnogo problema oko sastava ekipe pred Novi Pazar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2023

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj rekao je da ima velike kadrovske probleme pred utakmicu 34. kola Superlige Srbije u kojoj će "crno-beli" pred praznim tribinama ugostiti Novi Pazar u ponedeljak od 20 časova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.