Dule objasnio koliko je Pavlović blizu Partizana: Ne mogu da ga pritiskam da odbije milion dolara i igra za 500.000 dinara

Izvor: MozzartSport.com, 09.Nov.2014, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dule objasnio koliko je Pavlović blizu Partizana: Ne mogu da ga pritiskam da odbije milion dolara i igra za 500.000 dinara

„Ali, mogu da zaključim da slede bolji dani“, poručio trener crno-belih

Pošto je fokus pomerio sa sportskog na teren politike, Duško Vujošević se brzopotezno vratio na košarkaška zbivanja i posle meča crno-belih sa MZT-om pohvalio fantastičnu partiju mladog Vanje Marinkovića i osvrnuo se na moguća pojačanja Partizana u narednom periodu.

Ali i rekao da se Partizan nenadano suočio sa još jednim problemom. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Jedino što me brine posle ove utakmice je obnovljena povreda Mačvana. Milan je primio terapiju krvne plazme i bio je na magnetnoj rezonanci. Ima ogromnu želju da pomogne ali povreda zadnje lože ostaje veliki problem”, rekao je Vujošević.

Trener Parnog valjka je zadovoljan igrom.

Evidentan  je veliki napredak. Podižemo formu iz dana u dan i pokazujemo da je Partizan pravo mesto za razvoj mladih talentovanih igrača, što je sjajnom partijom večeras pokazao Marinković. Vanja ima potencijal da postane veliki šampion, ali mora da ostane skroman i prizeman kako bi u tome uspeo”.

Osvrnuo se i na publiku, s obzirom da se u Pioniru okupilo 4500 navijača.

Prijatno sam iznenađen posetom. Subota je veče a ni termin nije previše popularan. Na sve to, naši rezultati nisu bili blistavi u prethodnom periodu, ali ovo su ljudi koji su do kraja odani i verni Partizanu, a njihova ljubav rađa obavezu za novim uspesima. Odigrali veoma dobru utakmicu, ostvarili puno skokova u napadu koji su nam omogućili da dođemo do važnih poena. Takođe smo uspeli da pogodimo neke bitne šuteve a uz kvalitetnu igru u odbrani, to je bilo dovoljno za pobedu. Pomogla nam je puno i velika podrška navijača”.”.

A onda ono što sve Grobare interesuje. Postoji li šansa da se u Humsku vrati Aleksandar Saša Pavlović?

Pavlović mora da prvo da odluči šta će sa ponudom koju ima iz Kine, pa ćemo onda ozbiljno da pričamo. Ne mogu da ga pritiskam da odbije milion dolara da bi došao ovde da igra za 500 hiljada... Dinara”, rekao je Vujošević iz osmeh i potencirao akutni problem pleja. „Moramo da ubrzamo i proces dovođenja plejmejkera, u vremenskom smo cajtnotu, međutim ne smemo da požurimo i napravimo grešku u tom izboru. Takođe je velika stvar što oporavak Milosavljevića teče po planu, stoga mogu da zaključim da slede bolji dani za Partizan.”

 (FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.