Duki će da VRIŠTI od sreće, dobiće NJEGOV dres!

Izvor: Mondo, 23.Sep.2018, 08:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duki će da VRIŠTI od sreće, dobiće NJEGOV dres!

Četvorogodišnji Dušan Todorović, koji je je na lečenju u Španiji i koji je ujedinio Srbiju, dobiće uskoro lep poklon. Od svog omiljenog igrača.

Foto: MN Press

"Neću ni Mesija, ni Pikea... hoću da mi u posetu dođe Nemanja MIletić!", izgovorio je mali Dušan u bolesničkoj sobi u Španiji, zemlji u koju je otišao na lečenje od raka zahvaljujući građanima Srbije i njihovoj solidarnosti i humanosti.

Srbijo, ovako si pomogla Dukiju! >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << A on ti maše!

Fudbaler Partizana, štoper Nemanja Miletić, zbližio se sa malim Dukijem na humanitarnoj večeri koju su zajednički organizovali FK Partizan i pokret Grobarski trash romantizam. Grlio se Duki sa igračima Partzana, ali najviše nekako sa Nemanjom MIletićem. Kao da su "kliknuli" jedan na drugog.

Zato i ne čudi želja Dukija da ga poseti njegov drug Nemanja, kako ga je opisao. Miletić su oči zasuzile kada je čuo Dušanovu želju. Ali, s obzirom na to da ima obaveze u klubu, a danas je i večiti derbi, našao je način kako da zabavi Dukija dok se ne vide.

Poslao mu je dres preko fondacije "Podrži život", koja je organizovala humanitarnu akciju prikupljanjana pomoći za Dušana.

Foto: Sergej Trifunović/Instagram

Eto, fudbaleri, koje često kritikujemo zbog raznih stvari, u ovoj, ali i mnogim drugim situacijama, pokazali su se kao LJUDINE. Dušanov otac je objavio i da je anonimni uplatilac pomoći od 70.000 evra bio niko drugi do srpski reprezentativac Nemanja Matić.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DA SE NAJEŽIŠ! Fudbaler Partizana poslao Dukiju dres sa SNAŽNOM PORUKOM koja gađa pravo u srce! (FOTO)

Izvor: Kurir, 23.Sep.2018

Dušan Todorović, četvorogodišnji dečak koji se nalazi na lečenju u Barseloni, dobio je poklon od svog idola - fudbalera Partizana Nemanje. R Miletića.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.