Dugi trenuci neizvesnosti u Humskoj – ovako je Partizan dobio penal VIDEO

Izvor: B92, 20.Dec.2023, 19:55

Dugi trenuci neizvesnosti u Humskoj – ovako je Partizan dobio penal VIDEO

Fudbaleri Partizana poveli su u 171. večitom derbiju golom Birbasa Natha u 41. minutu, pošto je prethodno Rodić oborio Stojkovića.

Glavni sudija Minaković je najpre pokazao na korner ali je iz VAR sobe obavešten da proveri klizeći start Rodića.

Nakon nekoliko minuta neizvesnosti Minaković je obradovao navijače Partizana - pokazao je na penal. Ispravna odluka Minakovića, Rodić je pre lopte pokupio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrača crno-belih.

Siguran izvođač najstrože kazne, kao i mnogo puta u karijeri, bio je Natho - za vođstvo crno-belih u smiraj poluvremena.

Glazer je pogodio stranu u koju će šutirati njegov sunarodnik međutim bio je to izrazito precizan udarac, pa nije bilo spasa za Zvezdu i njenog golmana.

Partizan je tako poveo i trenutno je prestigao Zvezdu na tabeli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Partizan drugi put matirao Zvezdu, Šerif uzvratio - dva gola za pet minuta VIDEO

Izvor: B92, 20.Dec.2023

Fudbaleri Partizana poveli su 2:0 u 171. večitom derbiju u golom Mateuša Saldanje u 66. minutu, ali je samo pet minuta kasnije stigao odgovor na drugoj strani...Šerif Endiaje koji je ušao sa klupe, postigao je prvi gol za Zvezdu u Superligi...Saldanja je, sa druge strane, u nezadrživoj seriji -...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.