Dugačak red za odlazak iz Humske, Partizan ima plan!

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2019, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dugačak red za odlazak iz Humske, Partizan ima plan!

Igrački kadar će doživeti brojne promene.

Partizanu slede velike promene u zimskom prelaznom roku.

Nakon nekoliko razočaravajućih rezultata u prvom delu sezone, sva je prilika da će "crno-beli" napraviti pravu čistku u svojim redovima.

Prema pisanju Telegrafa, na spisku za odlazak iz Humske je čak sedmorica fudbalera, dok su dvojica pod znakom pitanja.

Nekadašnjem kapitenu ekipe >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Miroslavu Vulićeviću ugovor ističe za mesec dana i on će sasvim sigurno napustiti klub.

Na isti korak će se narednog leta odlučiti Nemanja Stevanović, Milan Smiljanić, Strahinja Jovanović i Dominik Dinga.

Dvojica fudbalera na pozajmicama će takođe pakovati kofere.

Musa Ndžaji se vraća nakon epizode u Odsu, Nemanja Nikolić se našao u nebranom grožđu u Vojvodini gde je sportski direktor Nikola Lazetić, čovek koji ga je i doveo, u sukobu sa trenerom ekipe Nenadom Lalatovićem.

Sa Zoranom Tošićem će uskoro biti započeti pregovori oko ostanka i naredne sezone, dok u klubu još uvek imaju dilemu sa Bojanom Ostojićem koji bi na leto takođe mogao da postane slobodan igrač.

 

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.