Izvor: JUGpress.com, 06.Okt.2019, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dubočica pobedila i “Partizan”

BEOGRAD-LESKOVAC

Rukometaši „Dubočice 54“ prete da postanu hit sezone, jer su se sa još jednog gostovanja u Beogradu vratili neporaženi. Nakon pobede nad Crvenom zvezdom pre dve nedelje, sada je savladan još jedan tim iz prestonice, Partizan i to rezultatom 25:26 (11:14). Ovo je treća pobeda u dosad odigranih četiri kola.

U prvih 15-ak minuta prvog poluvremena domaći su imali 1-2 golova prednosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << sve do 17, minuta, kada gosti izjednačuju na 7:7 i preokreću rezlutat u svoju korist koju polako uvećavaju i na odmor odlaze sa tri golova prednosti (11:14). U nastavku se ta predsnotr kako-tako održava, sve do 54. minuta kada Partizan golom izjednačuje (23:23) pogotkom Mićića, za koga rukometaši „Dubočice 54“ nisu imali rešenje i koji je postigao 10 golova. Isti igrač je u naredna dva minuta postigao dva gola i svi u hali su poverovali da je prednost Partizana od 25:23 na pet minuta do kraja dovoljna za pobedu. Međutim, gosti se ne predaju, sa dva gola Atanasković izjednačuje rezultat, a u poslednjem napadu, na šest sekundi pre kraja nad njim je načinjen penal koji je kapiten Marinković pretvorio u gol i konačan i zaslužen trijumf, 25:26.

„Dubočica 54“ je igrala u sastavu: Pešić, Cvetković, Simić, Prodanović, Stanković 3, Nikolić 3, Marinković 6, Pavlović, Mađar 1, Mitrović, Gašić, Radivojević 1, Matović 1, Atanasković 11, Radisavljević.

U 5. kolu „Dubočica 54“ narednog vikenda u Leskovcu dočekuje Rudar iz Kostolca.

I.S.

ANTRFILE: Saša Pejčić, trener „Dubočice 54“ je čestitao „Partizanu“ na fer i borbenoj igri i dodao da je, ipak, presudilo iskustvo.

„Nama je ova pobeda jako važna, jer dugi niz godina nismo bili u najeltinijem takmičenju. Dobro smo se pripremili za ovu utakmicu, ali i da smo izgubili ne bi bilo nezasluženo.“

Komentarišući utakmicu najbolji igrač Andrija Atanasković je rekao da je „utakmica bila dinamična, sa puno preokreta. Mi smo imali i malo više sreće, ali smo i starija i iskusnija ekipa. U ekipi „Partizana“ je dosta mlađih igrača, ali mislim da će svi oni vrlo brzo postati kvalitetni i dobri igrači.“

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.