Izvor: JUGpress.com, 30.Jan.2020, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Dubočica 54” protiv “Partizana”: Biti ili ne biti

LESKOVAC

Rukometaši „Dubočice 54“ u subotu u SRC „Rubočica“ od 19 časova biju jednu od najvažnijih bitaka za plasman u plej-of. U Leskovac dolazi ekipa „Partizana“, koja je prvi pratilac i zaistaje tri boda za Leskovčanima.

Saša Pejčić, trener „Dubočice 54“ podseća da je ekipa 2019. godinu završila kao četvrta na tabeli.

„Ali prvi smo po gledanosti rukometa >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i pozivam sve navijače da i dalje budemo prvi. Ekipa „Partizana“ mlada i poletna ekipa, borben sastav, brz ali i mi imamo svoje adute, dosta dobrih i iskunih igrača. Dobro smo odradili pripreme i nadam se da uz podršku sa tribine dođemo do dobrog rezultata. Pobedom nad Partizanom otvaraju nam se vrata za nastup u plej-ofu.“ Kapiten Marinković je apelovao navijače da zbog gužve dođu barem pola sata ranije.

„Poslednju utakmicu sa „Partizanom“ u Leskovcu igrali smo 6. decembra 2000. godine. Svi znamo da su „Zvezda“ i „Partizan“ pravi magnet za publiku i očekujem prepunu dvoranu. Oni su mlada ekipa, na našoj strani je iskustvo i naša publika. Siguran sam da ćemo svi dati svoj maksimum.“

Najkorisniji igrač dosadašnjeg takmičenja u Superligi Andrija Atanasković kaže da ga ovakve utakmice vraćaju unazad kada je i sam bio na tribinama.

„Moj san je bio da ja budem na terenu protiv „Zvezde“ i „Partizana“. U subotu očekujem još više navijača na tribinama. Potrebna nam je njihova podrška u ovom meču. Daćemo ne maksimum, daćemo sve za ovaj klub i ovaj grad da pobedimo u subotu!“

PodeliteKlikom podijelite na Facebooku(Otvara se u novom prozoru)Podijeli na Twitteru (Otvara se u novom prozoru)Kliknite za slanje e-pošte prijatelju(Otvara se u novom prozoru)Kliknite kako bi podijelili na Skype-u(Otvara se u novom prozoru)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Lider dolazi u Leskovac

Izvor: JUGpress.com, 30.Jan.2020

LESKOVAC..U subotu sa početkom od 16 časova u SRC „Dubočica“ košarkaši „Zdravlja“ dočekuju ekipu „Radnički“ iz Kragujevca, ekipu koja se nalazi na prvom mestu tabele i najozbiljniji je kandidat za plasman u viši rang takmičenja. Trener Leskovčana Lazar Spasić ističe da su gosti...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.