Dubljević ide u Rusiju

Izvor: B92, 06.Jul.2023, 19:33

Dubljević ide u Rusiju

Crnogorski centar Bojan Dubljević karijeru će nastaviti u ruskom Zenitu iz Sankt Peterburga kako stvari stoje.

Bojan Dubljević je napustio Valensiju posle punih 11 godina gde je stekao status žive legende kluba.

Postojali su tračevi da bi mogao da stigne u ABA ligu i potpiše za Partizan, Budućnost ili Crvenu zvezdu, ali se to neće dogoditi jer ide u ruski Zenit.

Ekipa iz Sankt >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Peterburga je na klupi zadržala Ćavija Paskvala iako je imao ponude iz Evrolige, a takođe su doveni Vinsa Hantera i Kajla Kjurika i sada stiže Bojan Dubljević.

Dubljević je rešio dilemu gde će nastaviti karijeru, pa miran dolazi na pripreme reprezentacije za Mundobasket. Crna Gora je u grupi sa Litvanijom, Egiptom i Meksikom, a primarni cilj je plasman u drugi krug takmičenja, koje donosi mesto u kvalifikacijama za Olimpijske igre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Evroliga

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DUBLJEVIĆ DONEO ODLUKU: Evo gde iskusni centar nastavlja svoju karijeru!

Izvor: HotSport.rs, 06.Jul.2023

Iz suncem ‘okupane’ Valensije u ledenu Rusiju! Nakon punih 11 godina, ekipu Valensije napustio je španski centar, Bojan Dubljević. Postao je ikona i legenda kluba, sinonim za Valensiju i definitivno neko koga će navijači zauvek pamtiti. Mnogo se pričalo o tome gde će svoju bogatu karijeru nastaviti...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.