Drulović: Kazna za promašene šanse, Partizan ne sme da prima ovakve golove

Izvor: MozzartSport.com, 25.Okt.2015, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drulović: Kazna za promašene šanse, Partizan ne sme da prima ovakve golove

Trener crno-belih samokritičan posle remija u Lučanima

Pobeda, poraz, pa remi. Ljubinko Drulović je za manje od nedelju dana na klupi Partizana zaokružio iskustvo i osetio šta znači boriti se sa nagomilanim problemima crno-belih. Na gostovanju u Lučanima nedovoljnih 1:1 uprkos dominaciji u većem deču meča. Koji su, između ostalog, obeležile i neke katastrofalne reakcije Partizanove ekipe u odbrani gola.

Recimo, drugi gol Mladosti, delo Nebojše >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Gavrića, nije smeo da se dogodi, smatra Drulović. I ne misli tu samo na ne baš najsigurniju intervenciju Živka Živkovića, već pre svega na to što je prekršaj uopšte i napravljen u zoni šuta.

"Taj drugi gol koji smo primili... Partizan ne sme sebi da dozvoli da prima golove na taj način", ljut je Drulović.

Ni ofanziva doduše nije uradila sve što je trebalo. Mogao je Partizan mnogo više lopti da smesti iza leđa Nemanje Krznarića, ali...

"Ovaj poraz i ova dva izgubljena boda... To je ceh koji smo platili zbog propuštenih šansi", svestan je Drulović.

Sada svestan i nekih drugih problema koji su ga sačekali u Humskoj.

"Moramo da mirne glave pregledamo situaciju. Na nekim pozicijama su nam potrebna rešenja u igračkom kadru. Imamo isuviše problema sa povredama", požalio se novi trener.

Kolega iz Mladosti Nenad Milovanović sasvim drugačije raspoložen.

"Najavio sam da se Partizanu možemo suprostaviti samo kuražnom igrom. To smo i uradiuli, iskoristili smo priliku u prvom delu za vođstvo, a konačni rezultat je po meni pravičan ishod".

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.