Drobnjak siguran, Srbija ima kvalitet za svoju ligu

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2019, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drobnjak siguran, Srbija ima kvalitet za svoju ligu

Da li je potrebno igrati ABA ligu?

Srbiji nije toliko potrebna ABA liga, smatra Predrag Drobnjak.



"Ako mene lično pitate, ja mislim da Srbija ima kvalitet da napravi sopstvenu ligu i da iz te lige napravi neke bolje rezultate.







To je moje lično mišljenje, iako meni kao skautu mnogo više odgovara da gledam Jadransku ligu, ali ponavljam, Srbija ima kvalitet i potencijal da formira svoju ligu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ", rekao je Predrag Drobnjak za "Sport klub".

Nekadašnji košarkaš Partizana i Sijetl Supersoniksa je dodao i da je za to potrebno mnogo truda i rada.

"Naravno, mora mnogo stvari da se uradi. S obzirom na to da smo u 2019. godini, finansijski aspekt je najvažniji. Neophodno je ligu oblikovati, formirati sponzorski pul, TV prava, ima milion stvari... U svakom slučaju, Srbija ima potencijal i kvaltiet da napravi sopstvenu ligu."

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.