Drinčić kao Džerard - Partizan vodi! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Apr.2018, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drinčić kao Džerard - Partizan vodi! (video)

Bivši fudbaler Partizana Nikola Drinčić počastio crno-bele na isti način kao Stiven Džerard "onomad" Čelsi.

Još uvek aktuelni šampion Srbije poveo je protiv Čukaričkog u 18. minutu golom Zorana Tošića.

Jedan od najiskusnijih u redovima crno-belih poneo je ulogu egzekutora, ali je veći deo posla odrađen nekoliko sekundi ranije.

Visok presing domaćeg tima urodio je plodom pošto se Nikola Drinčić okliznuo i izgubio loptu, a onda su Saša >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Zdjelar, Ognjen Ožegović i Zoran Tošić uspešno dovršili posao.

Pogledajte u prilogu kako je bivši vezista Partizana u stilu Stivena Džerarda "počastio" crno-bele.


Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tošić dvostruki strelac u pobedi Partizana nad Čukaričkim

Izvor: Beta, 22.Apr.2018

Fudbaleri Partizana pobedili su večeras na svom terenu Čukarički sa 2:1 u poslednjoj utakmici 32. kola Super lige Srbije.Utakmicu na stadionu Partizana obeležila je inicijativa domaćina tokom većeg dela meča, ali i greške zadnjih veznih igrača oba tima posle kojih su postignuti golovi.Crno-beli...

Nastavak na Beta...

Bambi Tošić: Ožegović počeo da me sluša

Izvor: MozzartSport.com, 23.Apr.2018, 10:30

Može i ovako: dva gola Zorana Tošića za pobedu Partizana! Koliko je samo ta jedna rečenica nedostajala navijačima crno-belih minulih meseci? Koliko su samo očekivali od veziste reprezentativnog kalibra i zavidne internacionalne karijere? Koliko im je dao? Protiv Čukaričkog, u drugom kolu plej-ofa,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.