Dragić ni reč o Partizanu: Znaće se u narednih nekoliko dana

Izvor: B92, 14.Jul.2023, 10:41

Dragić ni reč o Partizanu: Znaće se u narednih nekoliko dana

Slovenački košarkaš Goran Dragić oglasio se povodom nastavka svoje karijere.

Goran Dragić je završio svoj trening kamp za decu u Sloveniji i za lokalne medije govorio o nastavku svoje karijere.

On ima 37 godina i rekao je da bi voleo da se vrati u Majami Hit.

"Želim da se vratim u Majami. Sada svi tamo čekaju Dejma Lilarda i njegovu odluku, ali kada se to završi biće prilike i z adruge igrače. Razgovaram i sa drugim klubovima, ali će se sve znati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u narednih nekoliko dana. Majami je moj dom, tamo moja deca idu u školu i sve ide kako treba tamo. Proveo sam sedam najboljih godina moje karijere u Majamiju i povratak u taj grad bi bio fenomenalan, kao šlag na tortu", rekao je Dragić.

Dalje je objasnio svoju odluku.

"Neophodno je da se shvati da je NBA biznis i da se računi svode na kraju. Majami je imao sjajnu sezonu i igrao finale i sada su promenili pola tima. Teško je zadržati igrače i u NBA to znaju. Danas si u Majamiju, a sutra negde u Memfisu ili ko zna gde i stvari tako funkcionišu", objasnio je Dragić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.