Draganu Đuriću je odzvonilo u Partizanu?

Izvor: NaDlanu.com, 04.Sep.2013, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Draganu Đuriću je odzvonilo u Partizanu?

Mnogi navijači Partizana žele odlazak Dragana Đurića, što su jasno pokazali povicima "Uprava napolje" na meču sa Radom, a sudeći po poslednjim informacijama medija želje bi uskoro mogli da im budu uslišeni.

obzirom da se očekuje da na sledećoj sednici Upravnog odbora ostavku podnese potpredsednik Branko Ružić, najbliži saradnik Dragana Đurića. Predsednik bi u toj varijanti ostao sam na vetrometini, a Mile Jovičić, jedan od uticajnijih ljudi u UO, već je zatražio >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Đurićevu smenu. Ne jednom, piše Informer, već dva puta zbog čega je navodno došlo do žestoke svađe. Sednica UO je trebalo da se održi već ove nedelje, ali je odložena zbog nedostatka kvoruma. Đurićeva ideja je navodno da pokuša da raspravu prebaci na drugu temu i odgovornost za eliminaciju iz Evrope stavi na leđa trenera Vuka Rašovića i Alberta Nađa. Večernje novosti, pak, pišu da je Đurić već imao želju da smeni Rašovića, ali da nije dobio podršku saradnika.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.