Dragan Đurić smirio štrajkače i razveselio igrače Partizana: Dobićete posebne premije ako pobedite Totenhem!

Izvor: MozzartSport.com, 16.Sep.2014, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragan Đurić smirio štrajkače i razveselio igrače Partizana: Dobićete posebne premije ako pobedite Totenhem!

Jednodnevni štrajk u Partizanu je okončan. Predsednik crno-belih Dragan Đurić u utorak je posetio Sportski centar Zemunelo i u razgovoru sa radnicima okupljenim u okviru Samostalnog sindikata došao do rešenja kojim su sve strane zadovoljne.

Radnici koji su jutros obustavili rad ekspresno su se vratili obavezama i između ostalog spremili teren >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << za trening prvog tima koji je odrđan pod svetlošću reflektora, pa će izabranici Marka Nikolića, ipak, moći da se pripremaju za duel sa Totenhemom bez bojazni kako će izgledati travnata podloga i da li im je posle treninga spremljena soba ili gotov obrok, s obzirom da od jutros nisu radili ni spremačice, kuvari, konobari.

Tačno je da sam razgovarao sa zaposlenima i oni su se pet minuta posle našeg dijaloga vratili obavezama. Razumeli smo jedni druge, dogovorili dinamiku isplate i na tom planu neće biti problema“, poručio je Dragan Đurić u kratkoj izjavi za MOZZART Sport.

Predsednik crno-belih preneo je i atmosferu uoči večerašnjeg treninga crno-belih.

Video sam se sa Markom Nikolićem, Sašom Ilićem i fudbalerima i mogu vam reći da u ekipu vlada fantastičan ambijent. Razgovarali smo o utakmici i dogovorili posebne premije ukoliko pobedimo Totenhem. Siguran sam da bi igrači dali sve od sebe i bez dodatnog stimulansa. U ekipi je dobra atmosfera, svi se nadaju povoljnom ishodu na startu Lige Evrope, čak pričaju da će da pobede Engleze. Već su napravili veliki uspeh, sve preko toga je veliki plus i za njih i za klub. Svesni smo snage rivala, biće izuzetno teško, ali verujem u naše momke“, dodao je Đurić.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Đurić smirio štrajkače: Pobedite Totenhem...

Izvor: Mondo, 16.Sep.2014

..i svima idu premije", poručio je predsednik FK Partizan Dragan Đurić zaposlenima u klubu, ali i fudbalerima...Foto: MN Press Saša Ilić i Dragan Đurić..Pobeda i biće svima lepo...Jednodnevni štrajk u FK Partizan, tempiran pred utakmicu Lige Evrope sa Totenhemom, završen je posetom predsednika...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.