Doužer pred Real: Idemo u rat

Izvor: B92, 20.Dec.2023, 10:49

Doužer pred Real: Idemo u "rat"

Košarkaš Partizan Pi Džej Doužer izneo je utiske posle pobede protiv Valensije u 15. kolu Evrolige.

Crno-beli su u Fonteti nastavili trijumfalni niz, upisali su petu uzastopnu evroligašku pobedu i sa velikim sampouzdanjem sada idu na megdan Real Madridu, lideru takmičenja.

“Definitivno potpuno drugačija pobeda od svega što smo dosad imali. Rovovska borba sa obe strane, čvrste odbrane, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fizički jako zahtevna utakmica. Bilo je zabavno igrati i srećan sam što smo na kraju izvojevali pobedu. Jednostavno smo morali da izađemo iz onoga što znamo i što nam je zona komfora, ali uspeli smo da izađemo na kraju kao pobednici, da realizujemo napade kada nam je bilo potrebno", rekao je Doužer, preneo je Mozzart sport.

Duel sa "kraljevskim timo" igra se u četvrtak od 20.45 u Vizink centru, dvorani koja je obeležila prethodnu sezonu oba tima i koja je svedočila tuči u drugoj utakmici plej-ofa, ali i preokretu Reala, posle kog se plasirao na F4.

"Video sam šta se desilo u Madridu, pričalo se mnogo i čuo sam dosta o tome. Uzbuđen sam što idem u ’rat’ sa mojim momcima tamo i nadam se da možemo da izađemo kao pobednici i u Madridu“, rekao je Doužer,

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Dzej

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Jaramaz pred Real: Ono iz prošle sezone nas dodatno motiviše

Izvor: B92, 20.Dec.2023

Košarkaš Partizana Ognjen Jaramaz bio je zadovoljan posle pobede protiv Valensije...Crno-beli su u Fonteti upisali peti uzatopni trijum i sa skroom 9-6 su četvrti na tabeli Evrolige..."Igrali su vrlo jako i prljavo od početka, ali uspeli smo da im odgovorimo na to, spustili ih ispod 70 poena i pobedili...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.