Doužer pred PAO: Lesor igra sjajno pod košem, moramo da budemo skoncentrisani

Izvor: B92, 30.Nov.2023, 16:19

Doužer pred PAO: Lesor igra sjajno pod košem, moramo da budemo skoncentrisani

Košarkaši Partizana u sklopu 11. kola Evrolige dočekuju ekipu Panatinaikosa, gde traže novu pobedu u najkvalitetnijem klupskom košarkaškom takmičenju.

Crno-beli do sada imaju učinak od četiri pobede i šest poraza i nalaze se na 13. mestu Evrolige.

Ono što može da ide na ruku košarkašima Partizana to je učinak na domaćem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << terenu, gde crno-beli posle četiri utakmice imaju skor od tri pobede i jednog poraza.

Pred ovaj meč govorio je Pi Džej Doužer.

"Pričali smo, svaka naredna utakmica je najvažnija. Igramo protiv veoma dobrog tima, veoma iskusnog, sa sjajnim bekovima i Lesorom pod košem. Igraju veoma agresivno, čvrsto, puno forsiraju jedan na jedan. Moramo da budemo konstantno u komunikaciji i da budemo spremni da pomognemo saigračima kada je to potrebno. Agresivnost i fokus će biti najvažniji. Trener uvek insistira na tome da budemo skoncentrisani svih 40 minuta, da održimo koncentraciju čitavo vreme, svaki minut i svaki sekund meča", rekao je Doužer.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.