Doužer: Nismo paničili, ovo je pobeda celog tima

Izvor: B92, 26.Okt.2023, 22:34

Doužer: Nismo paničili, ovo je pobeda celog tima

Košarkaš Partizana Peri Doužer bio je srećan zbog pobede nad Crvenom zvezdom.

Crno-beli su posle velike drame u 5. kolu Evrolige slavili sa 88:86.

Doužer je za 13 minuta na parketu postigao devet poena.

"Bio je ovo meč koji se dugo čekao, o kom sam slušao mnogo otkako sam stigao u Partizan. Srećan sam da smo ga završili pobedom", rekao je posle meča.

Promenio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je igru ulaskom na parket.

"Na meni je bilo samo da igram svoju igru što je bolje moguće. Bili smo veoma jaki u prvoj četvrtini, ali ovo je igra trčanja, imate uspona i padova tokom igre, bilo je bitno da se držimo zajednički i mislim da smo u tome i uspeli."

Na pitanje je li bilo panike kada je Crvene zvezda povela dvocifrenom razlikom na peti ili šest minuta pre kraja, rekao je da su bili mirni.

"Ne, već smo bili u tim situacijama. Trebalo je samo da zatvorimo igru. Uradili smo dobar posao, cela grupa, od početka do kraja".

Ipak, ostavlja prostor za poboljšanja u igri.

"Ima mnogo toga što možemo da popravimo. Ima dosta toga što i sam mogu da poboljšaam. Sve je na kraju u tome da se pobedi i to smo uradili. Uradićemo sve da budemo još čvršći, pokušaćemo da pobedimo i u ponedeljak", obećao je Doužer.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.