Doužer: Jokić je pečatirao moj dolazak u Partizan

Izvor: B92, 29.Avg.2023, 09:03

Doužer: Jokić je pečatirao moj dolazak u Partizan

Novi košarkaš Partizana Pi Džej Doužer govorio je o svom dolasku među crno-bele.

Američki košarkaš koji igra na sve tri spoljne pozicije, bivši je igrač Denver Nagetsa, Boston Seltiksa i Oklahoma Siti Tandersa.

U dresu Nagetsa, Doužer je tri sezone bio saigrač sa Nikolom Jokićem.

"Čuli smo se. Pozvao me je telefonom kada je saznao da dolazim u Srbiju i da potpisujem za Partizan. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Pričao mi je o gradu, o Srbiji, o navijačima, mislim da ću uživati ovde. Kada je on udario pečat na čitavu priču, onda sam baš osetio oduševljenje što dolazim ovde", rekao je Doužer za Mozzart sport.

Potom je pričao o tome šta misli o šampionu i MVP NBA lige.

"Svima već godinama pričam, Nikola Jokić je najbolji košarkaš sa kojim sa igrao. Toliko toga me je naučio, neverovatno sam napredovao pored njega jer on ima potpuno drugačiju perspektivu o košarci. Zaista jedinstven pogled na igru. Mnogo sam naučio od njega, način na koji igra je toliko nesebičan i to je nešto što je preneo na sve saigrače, pa ina mene", rekao je Doužer.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi košarkaš Partizana otkrio šta mu je rekao Nikola Jokić: Pričao mi je o klubu, navijačima i Srbiji (VIDEO)

Izvor: Danas, 29.Avg.2023

Novi košarkaš Partizana Pi Džej Doužer rekao je da je razgovarao sa svojim bivšim saigračem Nikolom Jokićem nakon što je potšiso za srpski klub.

Nastavak na Danas...

Novo pojačanje Partizana: “Jokić me zvao telefom kad je čuo da dolazim u Beograd”

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 29.Avg.2023

Ističe Doužer da je “prelomio” nakon razgovora sa Panterom Pi Džej Doužer, novi košarkaš Partizana, otkrio je da se čuo sa Nikolom Jokićem pre dolaska u Beograd! Tačnije, as Denvera je zvao američkog beka s kojim je bio saigrač u Nagetsima i sve lepo mu rekao o Srbiji. –  Čuli smo...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.