Doris Dragović odlaže domaćinstvo Partizana

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Dec.2013, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doris Dragović odlaže domaćinstvo Partizana

Partizan je ostvario velik uspeh plasmanom u Top 16 fazu Evrolige. Publika u Srbiji i Beogradu imaće priliku da vidi sedam spektakularnih predstava.
(FOTO: D. Žarković)
Mlađan Šilobad je posle meča sa CSKA istakao da će crno-beli igrati drugu rundu Evrolige u Areni.
Jedan datum je sporan.
- Doris Dragović ima koncert 14. februara i već smo uputili molbu Evroligi da tada, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << ako je to ikako moguće, Partizan gostuje. Iz kancelarije je stigao dopis u kojem nam se zahvaljuju na sistematičnosti, tako da očekujemo da će nam se izaći u susret – kazao je Šilobad.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Mlađan Šilobad: U utorak cene karata za Top 16

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Dec.2013, 08:19

Tema broj jedan posle plasmana Partizana u TOP 16 Evrolige i novih 14 utakmica sa gigantima Starog kontinenta, kao i obelodanjivanje odluke da će crno-beli kao domaćini, sedam puta, igrati u Areni, dovodi u centar pažnje javnosti Mlađana Šilobada, poslovnog direktora kluba iz Humske.. (FOTO: N....

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.