Donesimo praporce u Srbiju Partizan našao rešenje na ključnoj poziciji, oglasio se i sam fudbaler

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2024, 17:40

"Donesimo praporce u Srbiju" Partizan našao rešenje na ključnoj poziciji, oglasio se i sam fudbaler

Očito ne mari previše za citate Dositeja Obradovića.

FK Partizan je tokom nedelje zvanično predstavio Leonarda Ovusua (26) kao novo pojačanje kluba. Namera je da zameni borbenog Kristijana Belića na sredini terena i da pomogne crno-belima u nameri da se konačno osvoji domaća titula.

Fudbaler iz Gane je stavio paraf na trogodišnji ugovor u Humskoj i biće na raspolaganju treneru Igoru Duljaju.

Na svom Tviter nalogu se oglasio i sam fudbaler >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << istakavši da mu je čast što je došao će imati novi izazov.

New Adventure New Home 🏠

Excited To Be At This Amazing And Great Club❤️Cant Wait To Get Started💪

Lets Bring The Jingles To 🇷🇸 #stillbelieve#Jingles pic.twitter.com/kMRzdrAii8

— Leonard Owusu (@Official_OLEO) January 20, 2024

- Nova avantura, nova kuća. Uzbuđen sam što sam u ovom neverovatnom i velikom klubu. Jedva čekam da počnem. Donesimo praporce u Srbiju - napisao je Ovusu.

Harizmatični Ovusu je prethodnu sezonu proveo u norveškom Odu. Pre toga je igrao u domovini za Drims, takođe u Izraelu za Ašdod i MLS-u za ekipu Vankuvera.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Zvanično

Izvor: Piplmetar.rs, 20.Jan.2024

Kako je juče već najavljeno u medijima, Partizan u drugi deo sezone ulazi jači za još jednog golmana.. U pitanju je 27-godišnji Miloš Krunić, bivši golman Voždovca, a kratko i saudijskog Hadžara. On je tokom jesenjeg dela sezone trenirao sa crno-belima, u iščekivanju novog angažmana, a kako...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.