Dolazi Partizan, Totenhem ide na pobedu

Izvor: Mondo, 26.Nov.2014, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dolazi Partizan, Totenhem ide na pobedu

Poketino najavljuje ofanzivu, kako bi "pevci" u Istanbul putovali rasterećeni.

Foto: Guliver/Getty images/Jamie McDonald

Menadžer fudbalera Totenhema Maurisio Poketino rekao je da je za njegovu ekipu veoma bitno da pobedi Partizan u utakmici petog kola Grupe C Lige Evropa.

"Sutra nam je veoma bitno da osvojimo tri boda protiv Partizana i da se tako plasiramo u narednu fazu takmičenja. Želimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da odemo na gostovanje Bešiktasu potpuno rasterećeni, s obavljenim poslom", rekao je Poketino, a preni Skaj sports (Sky Sports).

Totenhem će u četvrtak od 21.05 na svom stadionu dočekati Partizan u utakmici 5. kola Grupe C Lige Evropa.

"Imamo dosta problema na utakmicama koje igramo na domaćem terenu, pa je tako veoma važno da sutra odigramo dobru utakmicu na Vajt Hart Lejnu, da odradimo posao, pobedimo", rekao je Poketino.

Totenhem u Grupi C ima osam bodova, koliko ima i prvoplasirani Bešiktaš, ali turska ekipa ima bolju gol razliku, dok je Asteras treći sa četiri, a Partizan je poslednji, četvrti, sa samo jednim bodom.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.