Doktor Partizana otkrio stanje Trinkijerija!

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2019, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doktor Partizana otkrio stanje Trinkijerija!

Andrea Trinkijeri danas nije vodio Partizan.

Doktor Moma Jakovljević je otkrio kakvo je stanje Andree Trinkijerija.

Trener Partizana danas nije prisustvovao utakmici u Baru gde je Partizan savladao Mornar, razlog je otežano disanje nakon čega je išao na ispitivanje u bolnicu.

"Pre početka utakmice Trinkijeri se osećao malaksalo, bilo mu je muka i otežano je disao. Probali smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << umivanjem, ali je još teže disao. Rekao je da je bio pod klimom, a onda sišao pravo na plažu, gde je bila visoka temperatura. Uradili smo sve analize, uradili smo i EKG, proverili pluća i sada je sve u najboljem redu. Mislim da je to bio splet okolnosti", rekao je doktor Jakovljević za "Zonu pres".

Lepe vesti, nadamo se da ćemo Trinkijerija videti već na sledećoj utakmici na klupi Partizana.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.