Dogovorili se Musli i Partizan, skida se blokada

Izvor: B92, 14.Dec.2016, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dogovorili se Musli i Partizan, skida se blokada

KK Partizan i bivši igrač Dejan Musli postigli su dogovor u vezi sa dugovanjima, pa će u toku dana biti skinuta blokada sa računa kluba iz Humske 1.

Kako je potvrdio Muslijev menadžer Miodrag Ražnatović, centar Unikahe je oprostio deo duga crno-belima, koji su isplatili ostatak novca.

Musli i Edo Murić su tužili Partizan zbog dugovanja, zbog čega je blokiran račun srpskog velikana. Obojica su igrala dve sezone u crno-belom dresu, Musli 2012-2014, a Murić 2014-2016.

Dok je srpski centar karijeru nastavio u Španiji, Slovenac je trenutno član turskog Banvita.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Musli oprostio deo duga Partizanu, skida se blokada!

Izvor: Telegraf.rs, 14.Dec.2016

Košarkaškom klubu Partizan biće skinuta blokada tokom srede, posle dogovora sa Dejanom Muslijem i njegovim menadžerom Miodragom Ražnatovićem...Crno-beli su postigli dogovor sa bivšim centrom, i to tako što je on oprostio deo duga, a Partizan je isplatio ostatak. Ražnatović je saopštio da će...

Nastavak na Telegraf.rs...

Dogovorili se Musli i Partizan, skida se blokada

Izvor: Press, 14.Dec.2016

. KK Partizan i bivši igrač Dejan Musli postigli su dogovor u vezi sa dugovanjima, pa će u toku dana biti skinuta blokada sa računa kluba iz Humske 1.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.