Dogovor Partizana i Zvezde: Po 150 ulaznica gostima

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Jun.2014, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dogovor Partizana i Zvezde: Po 150 ulaznica gostima

Ulaznica u slobodnoj prodaji neće biti, potvrdili su iz Humske ono što se automatski pretpostavlja kada se igra derbi.
Crvena zvezda Telekom će kao gost u prvom meču dobiti 150 ulaznica, isto koliko i Partizan u drugom i eventualnom četvrtom meču.
- Snage javnog reda i mira moraju da odrade svoj posao, da niko bez karata ne uđe. Da se ne desi ponovo da određeni broj Zvezdinih navijača upravo uz podršku nekog dela policije ulazi bez ulaznica – istakao je trener Partizan Duško Vujošević.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Čović, Gurović, Nedović, Vučević, Čabarkapa: Navijači, pomozite Zvezdi da osvoji titulu (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 14.Jun.2014, 13:23

Crvena zvezda Telekom čeka titulu šampiona države posle 16 godina, a da bi prekinula taj niz potrebno je da u finalu plej–ofa koji počinje večeras u 20 sati bude bolja od večitog rivala Partizan NIS–a.. Kako se navodi na sajtu crveno–belih, kreativni tim Zvezde ponovo je stupio u akciju kako...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.