Dogovor Partizana i Vojvodine: Škuletić potpisuje na četiri, Trajković na tri i po godine

Izvor: Vesti-online.com, 09.Jan.2014, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dogovor Partizana i Vojvodine: Škuletić potpisuje na četiri, Trajković na tri i po godine

Crno-beli u petak promovišu još dvojicu novajlija, prenosi "Mocart Sport"

Ovde potpis

Vraća se među crno-bele: Petar Škuletić

 

Partizan bi od petka trebalo da bude jači za Branislava Trajkovića i Petra Škuletića!

 

Ukoliko sve protekne prema najavama, štoper i centarfor Vojvodine će sutra biti predstavljeni kao novi igrači crno-belih, pošto su uprave novosadskog i beogradskog kluba postigle dogovor o >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << njihovim transferima.

 

Crveno-beli sa Karađorđa su posle nekoliko dana pregovora odlučili da prihvate ponudu šampiona i ''u paketu'' puste dvojicu prvotimaca u Humsku 1, gde će se pridružiti doskorašnjem saigraču Miroslavu Vulićeviću i treneru Marku Nikoliću, koji je od prvog dana na funkciji šefa stručnog štaba insistirao na njihovom dolasku.

 

Trajković će predstavljati osveženje u jesenas oronuloj odbrani Partizana, gde bi na poziciji levog centralnog defanzivca trebalo da zameni Vojislava Stankovića, koji na leto postaje slobodan igrač. Iako ga je želela turska Antalija, a on postavio kao prioritet odlazak u inostranstvo, na kraju se, ipak, opredelio za nastavak saradnje sa doskorašnjim trenerom.

 

Istim putem će i Škuletić, koji se, zapravo vraća, u Humsku 1, koju je kao igrač Teleoptika napustio 2009. da bi se dokazivao u austrijskom Lincu, Zeti, Vojviodini i Radničkom iz Niša.

"Klubovi se dogovorili, očekujem da u toku sutrašnjeg dana usledi realizacija transfera. Škuletić će potpisati na četiri godine, a Trajković na tri i po godine. Na taj način pokazujemo ozbiljnost u nastojanju da formiramo kostur ekipe koja će duži period igrati zajedno, ne samo tokom prolećne sezone. Imali smo dovoljno vremena tokom jeseni da pripremimo ove poslove, siguran sam, kao i trener Nikolić, da će Branislav i Petar biti odgovarajuća pojačanja za Partizan“, izvestio je za MOZZART Sport, Albert Nađ, sportski direktor crno-belih.

 

Dolaskom Škuletića ne završava se potraga za napadačima.

„Bez obzira na povredu Nemanje Kojića, od ranije smo rekli kako su nam potrebna dvojica napadača. Petar će biti prvi, a sad se okrećemo drugim rešenjima, pošto je Andres Rios, koji je bio prioritet, potpisao za Ameriku. Povoljna je okolnost što se Ismail Beko Fofana zdrav vratio u Beograd i bez smetnji počeo da trenira“, dodao je Nađ.

 

Pripreme Partizana za drugi deo prvenstva počinju 13. januara.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đurić: Mogu valjda i ja na odmor

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Jan.2014, 01:35

Od Deda Mraza – ništa, od Božić Bate – ništa, od predsednika – dva pojačanja!. (FOTO: I. Milutinović). Čim se Dragan Đurić posle praznika vratio u Humsku, Partizan je dogovorio transfere dvojice fudbalera koji su se od početka prelaznog roka visoko kotirali na listi želja crno-belih:...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Nađ: Još pregovaramo sa Trajkovićem, sporni su detalji ugovora

Izvor: MozzartSport.com, 10.Jan.2014

U danu kada je promovisan Petar Škuletić, crno-beli su planirali da javnosti predstave i četvrtog novajliju u zimskom prelaznom roku, ali Branislav Trajković nije potpisao ugovor sa Partizanom, a kada će -  ne zna se! Mada, prema rečima funkcionera kluba iz Humske, dolazak štopera Vojvodine može...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.