Dobre vesti za Partizan: Abubakar i Balažic nedelju dana u autu

Izvor: Blic, 02.Okt.2015, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobre vesti za Partizan: Abubakar i Balažic nedelju dana u autu

Posle povreda zadobijenih u meču Lige Evrope protiv Augzburga, bile su loše prognoze oko oporavka Abubakara Umarua i Gregora Balažica, koji su zaradili ozlede zadnje lože. Ali, poslednje vesti su povoljnije.

Brzonogi kamerunski napadač biće u autu četiri do sedam dana, dok se povratak treninzima slovenačkog stopera očekuje za nedelju dana.

Sada u ekipi Partizana mogu da odahnu, zbog povoljnijih vesti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a i inforamcije da se potpun oporavak Saše Ilića, koji je zadobio udarac u koleno pre meča sa Voždovcem, očekuje takođe u toku iduće nedelje.

Crno-beli će u 12. kolu ugostiti Čukarički u ponedeljak od 19 časova, dan kasnije od prvobitnog termina.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Abubakar i Balažic pauziraju sedam dana, Jevtović duže van terena

Izvor: Blic, 02.Okt.2015

Posle povreda zadobijenih u meču Lige Evrope protiv Augzburga, bile su loše prognoze oko oporavka Abubakara Umarua i Gregora Balažica, koji su zaradili ozlede zadnje lože. Ali, poslednje vesti su povoljnije...Brzonogi kamerunski napadač biće u autu četiri do sedam dana, dok se povratak treninzima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.