Dobra i loša vest za Partizan - Suma nije u timu Slovana, ali gleda ga i Nant

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jun.2017, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobra i loša vest za Partizan - Suma nije u timu Slovana, ali gleda ga i Nant

Sve veće interesovanje za vezistu iz Gane

Velika želja fudbalskog kluba Partizan, Sejduba Suma nije se našao u protokolu Slovana iz Bratislave za utakmicu sa jermenskim Pjunikom u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Prema zvaničnom objašnjenju iz slovačkog kluba, radi se o povredi, međutim, Suma je nedavno nastupio u pripremnoj utakmici Slovana.

Iz svega ovoga se da zaključiti da je Slovan spreman da proda internacionalca iz >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Gvinije. S obzirom da nije zaigrao danas, moći će da nastupi za ga registruje neki drugi klub za evropska takmičenja, naravno ako dođe do transfera.

Nije tajna da su pored Partizana, za Sumu zainteresovani francuski Bordo, jedan turski klub, a u igru je uskočio i Nant.

Slovan, inače, traži za Sumu oko 1.200.000 evra. Ovaj fudbaler prošle sezone postigao je 20 golova u dresu Slovana.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.