Izvor: MozzartSport.com, 31.Jul.2021, 23:10

Dobar derbi juga Srbije: Momak koji je bio na probi u Partizanu puca rafalom!

Remi u sudaru Radnika i Radničkog – 1:1

Nedostajao je još neki pogodak da utisak bude potpun, ali Radnik i Radnički odigrali su dobar derbi juga. Kada se podvuče crta ispod remija (1:1) na stadionu u Surdulici oba trenera mogu da budu zadovoljna, ujedno i da žale za celim plenom. Radnik je vezao treći remi u ovogodišnjem prvenstvu, dok je Radnički sačuvao oreol nepobedivosti i trenutno je sa pet bodova na šestoj poziciji superligaške tabele.

Posebno je meč >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u Surdulici imao sadržaj u prvom poluvremenu. Počelo je žestoko. Lepim pogotkom Uroša Milovanovića, nekadašnjeg napadača omladinaca Crvene zvezde. Nije se zadovoljio Radnik minimalnim vođstvom. Pokušao je da postigne još neki pogodak, ali je i Radnički imao spreman odgovor. I to u liku i delu Miljana Škrbića.

Visoki špic i nekadašnji član OFK beograda široj javnosti postao je poznat prošlog leta. Tada ga je nekadšanji trener Partizana Savo Milošević doveo na probu, želeo je da mu pruži šansu zbog odličnih igara u mlađim srpskim selekcijama. Međutim, Škrbić nije uspeo da se nametne.

Otišao je u Zrinjski, a ovog leta je potpisao za niški Radnički. I pogodio centar mete sudeći po igrama u ovom delu sezone. Prošle sedmice je isporučio dva gola u mrežu Napretka, a ove večeri je pogodio još jednom. Anulirao je vođstvo Radnika u 20. minutu, pošto je prošao pored štopera Radnika i potom lepo smestio loptu u nebranjeni deo mreže. Prava, napadačka reakcija.

Bilo je momenata dominacije i jednih i drugih. Radnik je bio najbliži vođstvu u 54. minutu. Nemanja Subotić je imao penal, ali je sjajno reagovao Damir Kahriman.

SUPERLIGA SRBIJE – 3. KOLO

Petak

Proleter - Novi Pazar 2:2 (0:1)

/Tomović 48, Ortiz 57 - Aganspahić 18 pen, Dimić 47/

Napredak - Radnički 1923 1:0 (0:0)

/Rašo 62ag/

Subota

Spartak - Crvena zvezda 1:3 (1:2)

/Pankov 26 ag - Ivanić 5, El Fardu Ben 39,, Krstović 90/

Radnik - Radnički 1:1 (1:1)

/Milovanović 3 - Škrbić 20/

Nedelja

18.55: (1,45) Čukarički (4,30) Metalac (7,75)

18.00: (2,85) Mladost L. (3,05) Vojvodina (2,65)

21.00: (1,15) Partizan (7,75) Voždovac (18,0)

Ponedeljak

19.00: (1,35) TSC Bačka Topola (5,00) Kolubara (9,00)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.